Керек кеңес:жалбыз тосабы
http://youtu.be/9eAOeYbZXEw
Жалбыз — көптеген сүйікті танымал шөп. Кондитерлік және азық-түлік өнімдері өндірісінде қолданылады жалбыз сығындысы, алынған. Атап құнының ментол бар өсімдіктер мұнай болып табылады.
Mint түрлі тағамдар, дайындалған сусындар, коктейльдер және ыстық инфузия, отвары қосылады. Ғасырлар жалбыз үшін оның бірегей және пайдалы қасиеттері үшін көрнекті зауыты болып саналады.
Ол жалбыз жалбыз бал туралы айтпағанның келгенде. Медициналық жалбыз иісті бал алу үшін, ара жалбыз бар алаңдарды маңында омарта бар. Бірақ сәл жалбыз бал сияқты нәрсе үйде дайындалған болуы мүмкін. Бұл кептелісі жалбыз жақсы кәріптас түсті және тұщы жалбыз бірегей дәмі бар.
Peppermint Jam — ғанибет және ғанибет, күн жарқын еске салу және жаз!
Жалбыз жасалған Jam

Бірінші әдіс.

Құрамы:

Жалбыз жапырақтары, қанттың 1 кг, 2 лимон, су 0,5 литр 250 г.

Дайындау:

Mint сәл құрғақ және Чоп, жуылған сабақтарының бастап кетеді. Лимон теріге кішкене кесектерге кесіңіз. Барлық 10 минут Табаға, қайнауына біріктіру. Бір күн қалдырыңыз.
қоспасы тендер дейін қант және аспазшы қосып, инфузиялық сүзгіні еңсеру болды. Ыстық кептелісі пісірілген банкалар құйыңыз және бірден илеңіз.

Екінші әдіс.

Құрамы:

Жалбыз жапырақтары 400 г, қант 1 кг, 1 шай қасық. Лимон қышқылын, су 1 тостаған.

Дайындау:


Суық суға Mint Жуу, дуршлаг тастар, мұқият сүлгімен өшірмей. Рецепті ережелерін жартысында мөлшерінде қабылданады, табаға қант ауысып босату. Жоғары, лимон қышқылы құйып су ас қасық араластырыңыз. Жақсылап шайқап, жабуға және 6 сағат қалдырыңыз.
Сонымен қатар, қант және су бір тостаған қалған, сірне пісіру көбігін алып және олар жалбыз мүмкіндік шырын құйып.
5 минут баяу отта өрт және қайнау туралы жалбыз қоюға 6 сағат лауазымына кейін. Ыстық Стерильденген банкалар ішіне кептелуді құйып, ширату.

Peppermint Jam

Бұрышты Жалбыз Jam ерекше және дәмі өте жағымды, сонымен қатар денсаулығына пайдалы ғана емес: ол суық және асқазан көмектеседі.
200-300 гр. жалбыз
0,5 литр. су (Мен жай ғана ойымша, тағы бірнеше құйып, біз дұрыс істедік)
Лимон 1-2 (жақсы дәмі мен иісі)
1 кг. қант (содан кейін су көп, көп қант болса)

Сондықтан ... жиналған жалбыз (гүлдермен және I) сабақтарының және филиалдары бар қалдырады
«құмның» бірге кесіп лимон,
су қосу және 10 минут пісіріңіз.
Бұл сиқырлы түн демдеңіз талап.
Күні салмақ сығып және штамм инфузия кейін.
Қант қосу және тендерге болғанша пісіріңіз.
Word дайын маған қорқынышты, бірақ ... баяу отта екі сағат бойы дайындалған, көбік алып тастау. Содан кейін кейінірек ... үш сағат өткен соң әлі қайнатып және банкалар құйыңыз.
қақпағы салдарынан конденсациясы көгеру біраз уақыттан кейін пайда, пергамент қоюға жақсы.
Бұл Қыста ... бәрі, Құдай сіз суық қуып сақтасын, сіз емдеу немесе жай ғана тәтті «жазғы» болады

загрузка...